Welkomstpagina

 • Start project bovenbouw

  16 maart 2015

  De komende twee weken werken we op de Prins Clausschool aan een Techniekproject. De bovenbouw gaat aan de slag met het project 'de uitvinder'. De opening was in ieder geval veelbelovend!

  Lees verder
 • Verkleed-op-school-dag!

  17 februari 2015

  Les krijgen van een boef, zakenman of -vrouw, indiaan, piraat, glittercowboy, kapitein, hardloper of kikker? Het kan vandaag op de Prins Clausschool!

  Lees verder
 • Schoolfinale Talentenshow

  13 februari 2015

  Groep 8 wint en gaat maandag 16 februari optreden tijdens Knopengein's got talent in Montfoort.

  Lees verder
 • Schoolfinale Talentenshow

  13 februari 2015

  Groep 7

  Lees verder
 • Schoolfinale Talentenshow

  13 februari 2015

  Groep 8

  Lees verder
"Je leert beter als je je prettig voelt!"
De Prins Clausschool ligt in het Groene Hart, in het mooie dorp Linschoten. We zijn gehuisvest in een mooi nieuw schoolgebouw dat deel uitmaakt van de Brede School. Wij zijn een openbare school waar kinderen van alle gezindten en nationaliteiten welkom zijn. De missie van de school is: 'Je leert beter als je je prettig voelt'. We werken met elkaar aan een prettige sfeer waarin kinderen een positief zelfbeeld kunnen opbouwen en respectvol met elkaar omgaan. Hierbij hanteren we de principes van de Kanjertraining.

Bij ons onderwijs houden we rekening met verschillen in belangstelling, aanleg en tempo. Ieder kind hoort erbij met zijn talenten en behoeften en wij sluiten hierbij aan. Dit doen wij o.a. door handelingsgericht te werken en door in onze leerlingzorg hier specifiek aandacht voor te hebben. Een verdere uitwerking van onze missie kunt u lezen in de schoolgids.
 
Kijkt u eens rond op onze site en leer de Prins Clausschool (nog beter) kennen.

 

agenda

nIeuws

de groepen

Je leert beter als je je prettig voelt!
Design by AzimDezign Powered by Easy School