Welkomstpagina

 • Schoolreisje groep 3 t/m 8 naar de Spelerij

  17 september 2014

  Wat een fantastische dag hebben we gehad!

  Lees verder
 • Week van de mobiliteit

  16 september 2014

  Dinsdagmiddag 16 september heeft groep 8 een mooie krijttekening gemaakt op de Jacob Barneveldstraat om aandacht te vragen voor de 'week van de mobiliteit'.

  Lees verder
 • Coby 40 jaar in het onderwijs

  10 september 2014

  Op donderdag 4 september werd Coby door Bram met een Javaanse fiets, een becak, van haar huis opgehaald en naar school gebracht. Daar stonden alle kinderen in een erehaag opgesteld langs de rode loper. Coby werd toegezongen en verrast met bloemen en een kunstwerk. Van harte gefeliciteerd met dit jubileum!

   

  Lees verder
 • Meester Bram is vader geworden!

  24 juli 2014

  Maandag 21 juli is meester Bram vader geworden van een zoon: Fos. Het mannetje is in Woerden geboren met een gewicht van 3720 gram en een lengte van 52 cm. Papa Bram en mama Marjolein zijn ontzettend blij en trots op hun prachtige zoon. Fos, welkom op de wereld!

  Lees verder
 • Boerderijfeest

  20 juli 2014

  Laatste schooldag: de kleuters van groep 2 ontbijten in de ochtendzon op de boerderij van Jan en Bets Vlooswijk.

  Lees verder
"Je leert beter als je je prettig voelt!"
De Prins Clausschool ligt in het Groene Hart, in het mooie dorp Linschoten. We zijn gehuisvest in een mooi nieuw schoolgebouw dat deel uitmaakt van de Brede School. Wij zijn een openbare school waar kinderen van alle gezindten en nationaliteiten welkom zijn. De missie van de school is: 'Je leert beter als je je prettig voelt'. We werken met elkaar aan een prettige sfeer waarin kinderen een positief zelfbeeld kunnen opbouwen en respectvol met elkaar omgaan. Hierbij hanteren we de principes van de Kanjertraining.

Bij ons onderwijs houden we rekening met verschillen in belangstelling, aanleg en tempo. Ieder kind hoort erbij met zijn talenten en behoeften en wij sluiten hierbij aan. Dit doen wij o.a. door handelingsgericht te werken en door in onze leerlingzorg hier specifiek aandacht voor te hebben. Een verdere uitwerking van onze missie kunt u lezen in de schoolgids.
 
Kijkt u eens rond op onze site en leer de Prins Clausschool (nog beter) kennen.

 

nIeuws

de groepen

Je leert beter als je je prettig voelt!
Design by AzimDezign Powered by Easy School