Welkomstpagina

 • Meester Bram is vader geworden!

  24 juli 2014

  Maandag 21 juli is meester Bram vader geworden van een zoon: Fos. Het mannetje is in Woerden geboren met een gewicht van 3720 gram en een lengte van 52 cm. Papa Bram en mama Marjolein zijn ontzettend blij en trots op hun prachtige zoon. Fos, welkom op de wereld!

  Lees verder
 • Boerderijfeest

  20 juli 2014

  Laatste schooldag: de kleuters van groep 2 ontbijten in de ochtendzon op de boerderij van Jan en Bets Vlooswijk.

  Lees verder
 • Eindshow groep 8

  15 juli 2014

  Groep 8 heeft met een flitsende, komische, spetterende en hier en daar ook ontroerende show afscheid genomen van de Prins Clausschool. Wat een kanjers!

  Lees verder
 • Afsluiting Restaurantweek

  20 juni 2014

  De peuters van Duimelotje en Kiekeboe en de kleuters van de Timotheüsschool en de Prins Clausschool sluiten het schoolbrede project 'Restaurant' af met een bewegingslied.

  Lees verder
 • TV opnames RTV Utrecht in groep 8

  19 juni 2014

  Afgelopen week zijn er opnames gemaakt in groep 8. RTV Utrecht maakt een serie over bibliotheken in samenwerking met Ronald Giphart. In deze aflevering wordt de samenwerking tussen bibliotheek en school belicht en zijn we leerlingen ook voorlezen bij Kern Kinderopvang.
  De serie zal in de zomervakantie starten maar is ook terug te zien via uitzending gemist

  Lees verder
"Je leert beter als je je prettig voelt!"
De Prins Clausschool ligt in het Groene Hart, in het mooie dorp Linschoten. We zijn gehuisvest in een mooi nieuw schoolgebouw dat deel uitmaakt van de Brede School. Wij zijn een openbare school waar kinderen van alle gezindten en nationaliteiten welkom zijn. De missie van de school is: 'Je leert beter als je je prettig voelt'. We werken met elkaar aan een prettige sfeer waarin kinderen een positief zelfbeeld kunnen opbouwen en respectvol met elkaar omgaan. Hierbij hanteren we de principes van de Kanjertraining.

Bij ons onderwijs houden we rekening met verschillen in belangstelling, aanleg en tempo. Ieder kind hoort erbij met zijn talenten en behoeften en wij sluiten hierbij aan. Dit doen wij o.a. door handelingsgericht te werken en door in onze leerlingzorg hier specifiek aandacht voor te hebben. Een verdere uitwerking van onze missie kunt u lezen in de schoolgids.
 
Kijkt u eens rond op onze site en leer de Prins Clausschool (nog beter) kennen.

 

agenda

nIeuws

de groepen

Je leert beter als je je prettig voelt!
Design by AzimDezign Powered by Easy School