Welkomstpagina

 • Marieke, Martine en Laudy nemen afscheid van de Ouderraad

  15 oktober 2014

  Tijdens de OR-Jaarvergadering van 14 oktober werden Marieke, Martine en Laudy in het zonnetje gezet door Senta, de voorzitter van de Ouderraad. Dank je wel voor jullie jarenlange inzet voor de school!

  Lees verder
 • Voorleeswedstrijd

  10 oktober 2014

  Vrijdagmiddag 10 oktober: voorleeswedstrijd. Dille (groep 5), Daan (groep 6), Linette (groep 7) en Joyce (groep 8) lazen allevier erg goed voor, maar de winnaar werd.......: Joyce. Van harte gefeliciteerd Joyce, je bent de voorleeskampioen van de Prins Clausschool!

  Lees verder
 • Praktijklessen verkeer

  24 september 2014

  De kinderen van school krijgen buiten onder leiding hulpouders verkeersles: rechts fietsen, om pylonen slingeren, bochten oefenen, etc.

  Dank je wel ouders, voor jullie hulp! 

  Lees verder
 • Schoolreisje groep 3 t/m 8 naar de Spelerij

  17 september 2014

  Wat een fantastische dag hebben we gehad!

  Lees verder
 • Week van de mobiliteit

  16 september 2014

  Dinsdagmiddag 16 september heeft groep 8 een mooie krijttekening gemaakt op de Jacob Barneveldstraat om aandacht te vragen voor de 'week van de mobiliteit'.

  Lees verder
"Je leert beter als je je prettig voelt!"
De Prins Clausschool ligt in het Groene Hart, in het mooie dorp Linschoten. We zijn gehuisvest in een mooi nieuw schoolgebouw dat deel uitmaakt van de Brede School. Wij zijn een openbare school waar kinderen van alle gezindten en nationaliteiten welkom zijn. De missie van de school is: 'Je leert beter als je je prettig voelt'. We werken met elkaar aan een prettige sfeer waarin kinderen een positief zelfbeeld kunnen opbouwen en respectvol met elkaar omgaan. Hierbij hanteren we de principes van de Kanjertraining.

Bij ons onderwijs houden we rekening met verschillen in belangstelling, aanleg en tempo. Ieder kind hoort erbij met zijn talenten en behoeften en wij sluiten hierbij aan. Dit doen wij o.a. door handelingsgericht te werken en door in onze leerlingzorg hier specifiek aandacht voor te hebben. Een verdere uitwerking van onze missie kunt u lezen in de schoolgids.
 
Kijkt u eens rond op onze site en leer de Prins Clausschool (nog beter) kennen.

 

agenda

nIeuws

de groepen

Je leert beter als je je prettig voelt!
Design by AzimDezign Powered by Easy School